Loading...

Digitalizacija prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih

V okviru Javni poziv za sofinanciranje digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih (JPTT2020-COVID19), ki je sofinanciran iz streani SPIRIT Slovenija, je naše podjetje Varis Lendava d.o.o., prijavilo operacijo z naslovom:

»Digitalizacija prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih«

Namen operacije: omiliti Corona »sindrom-e«, torej omogočiti predstavitev našega podjetja in produktov na digitalen način vse kupcem, potencialnim kuupcem,…
Cilj operacije: ohranjanje/vzpostavitev novih stikov s tujimi kupci/poslovno javnostjo in zagotovitev pogojev za promocijo naših Varis izdelkov/storitev na tujih trgih.

Podjetje Varis bo s tem projektom dobilo subvencijo v višini 8.000 eur in za:
Izdelavo videa s predstavitvijo podjetja in produktov podjetja, pri čemer spletna povezava do objave videa na spletni strani upravičenca in splošno dostopni globalni platformi za objave video vsebin (npr. YouTube, Vimeo,…).
Izdelava predstavitvenega e-kataloga. Objavljen delujoč e-katalog bo viden na spletni strani upravičenca / produktni strani upravičenca. Prikaz e-kataloga bo omogočen tudi na tablici in pametnem telefonu.

Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na Javnem pozivu za sofinanciranje digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
www.eu-skladi.si