Skupina VARIS na poslovnem izzivu Business Hive 2018

Skupina VARIS je sodelovala na največjem slovenskem študentskem izzivu BUSINESS HIVE 2018. Študentje so v 8 skupinah pripravljali prodajno strategijo za prodajo URBANDS – PUMP TRACK.

V 3-dnevnem druženju s študenti smo pridobili mnogo dobrih idej, razmišljanj, predvsem pa zavedanje, da stopamo v digitalno dobo in digitalni mediji postajajo najmočnejše trženjsko orodje.

Vseh 8 ekip je prikazalo izvirne ideje in unikatne rešitve, žal pa lahko zmaga samo ena ekipa in na izzivu URBANDS – PUMP TRACK je zmagal team v sestavi Jo Zornik, Anja Struna, Eva Lah in Nik Istenič. ČESTITAMO

Zmagovalni team je združil inovativno grafično idejo oblikovanja slogana v kombinaciji z uporabo sodobnih digitalnih medijev kot trženjskih orodij za povečanje prepoznavnosti blagovne znamke in povečevanje prodaje, obenem pa je z idejno zasnovo grafičnega prikaza poudaril trajnostni in okoljsko prijazen material – beton.

 

Skupina VARIS je sodelovala na največjem slovenskem študentskem izzivu BUSINESS HIVE 2018. Študentje so v 8 skupinah pripravljali prodajno strategijo za prodajo URBANDS – PUMP TRACK. V 3-dnevnem druženju s študenti smo pridobili mnogo dobrih idej, razmišljanj, predvsem pa zavedanje, da stopamo v digitalno dobo in digitalni mediji postajajo najmočnejše trženjsko orodje. Vseh 8 ekip je prikazalo izvirne ideje in unikatne rešitve, žal pa lahko zmaga samo ena ekipa in na izzivu URBANDS – PUMP TRACK je zmagal team v sestavi Jo Zornik, Anja Struna, Eva Lah in Nik Istenič. ČESTITAMO Zmagovalni team je združil inovativno grafično idejo oblikovanja slogana v kombinaciji z uporabo sodobnih digitalnih medijev kot trženjskih orodij za povečanje prepoznavnosti blagovne znamke in povečevanje prodaje, obenem pa je z idejno zasnovo grafičnega prikaza poudaril trajnostni in okoljsko prijazen material – beton.