Digitalizacija prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih

 

V okviru Javni poziv za sofinanciranje digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih (JPTT2020-COVID19), ki je sofinanciran iz streani SPIRIT Slovenija, je naše podjetje Varis Lendava d.o.o., prijavilo operacijo z naslovom:

»Digitalizacija prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih«

Namen operacije: omiliti Corona »sindrom-e«, torej omogočiti predstavitev našega podjetja in produktov na digitalen način vse kupcem, potencialnim kuupcem,…
Cilj operacije: ohranjanje/vzpostavitev novih stikov s tujimi kupci/poslovno javnostjo in zagotovitev pogojev za promocijo naših Varis izdelkov/storitev na tujih trgih.

Podjetje Varis bo s tem projektom dobilo subvencijo v višini 8.000 eur in za:
Izdelavo videa s predstavitvijo podjetja in produktov podjetja, pri čemer spletna povezava do objave videa na spletni strani upravičenca in splošno dostopni globalni platformi za objave video vsebin (npr. YouTube, Vimeo,…)
Izdelava predstavitvenega e-kataloga. Objavljen delujoč e-katalog bo viden na spletni strani upravičenca / produktni strani upravičenca. Prikaz e-kataloga bo omogočen tudi na tablici in pametnem telefonu

Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na Javnem pozivu za sofinanciranje digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
www.eu-skladi.si

 

 

 

Vitke lahkoagregatne samozgoščevalne betonske stene za gotove kopalnice

 

V okviru javnega razpisa Spodbude za raziskovalno razvojne projekte 2, ki je sofinanciran s strani Republike Slovenije in Evropske unije iz Evropskega sklada za regionalni razvoj, podjetje Varis Lendava d.o.o. izvaja projekt z nazivom:

»Vitke lahkoagregatne samozgoščevalne betonske stene za gotove kopalnice«
(kratko: Vitke LSCC GK)

Podjetje Varis Lendava d.o.o. je hitro rastoče podjetje in ima na področju proizvodnje gotovih kopalnic več kot 40 let izkušenj. V podjetju s skrbnim načrtovanjem, izborom sestavnih komponent ter tehnološkim procesom sledimo smernicam trajnostne gradnje. Razvoj vitke LSCC gotove kopalnice temelji k doseganju standarda trajnostne gradnje, naše gotove kopalnice bodo tako energetsko in zvočno učinkovitejše kot klasična izvedba iz navadnega betona in nenazadnje popolnoma razgradljive, največjo prednost pa bomo imeli predvsem pri zniževanju teže produkta.

Cilj konkretnega projekta je razvoj vitkih elementov iz inovativnega nestandardiziranega lahkoagregatnega samozgoščevalnega betona za izdelavo gotove betonske kopalnice.
Tekom projekta bomo izvedli simulirana in mehanska testiranja prototipa po normah in predpisih, izdelali celostni testni produkt v realnem okolju ter nulto serijo.

Projekt bomo zaključili v decembru 2020.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
www.eu-skladi.si

 


Reorganizacija vseh poslovnih procesov podjetja Varis Lendava d.o.o. in procesno optimiranje podjetja

 

V okviru javnega razpisa Procesni vavčer 2016-2017, ki je sofinanciran s strani Republike Slovenije in Evropske unije iz Evropskega sklada za regionalni razvoj, je naše podjetje Varis Lendava d.o.o., prijavilo operacijo z naslovom:

“Reorganizacija vseh poslovnih procesov podjetja Varis Lendava d.o.o. in procesno optimiranje podjetja”

Podjetje Varis Lendava d.o.o. je hitrorastoče podjetje, kjer smo glede na globalna gospodarska dogajanja v zadnjih letih, morali svoje aktivnosti osredotočili predvsem na izboljšave produktov, v skladu s smernicami trajnostnega razvoja. Zaradi hitrih sprememb in rasti podjetja, bomo posledično v Varisu morali preiti iz obrtniškega nivoja organizacije v strateško organizirano in vodeno podjetje.

Namen peracije: Prehod iz obrtniškega načina dela v procesno organizirano, optimirano in vodeno podjetje, ki bo v prihodnje uspešno vodilo in nadzorovalo vse procese v podjetju.

Cilj operacije: Izdelava Procesne sheme, reorganizacija obstoječih Poslovnih procesov in izdelava Matrik odgovornosti ter izdelava Procesne sheme za posamezne Poslovne funkcije in informacijskih protokolov, med posameznimi poslovnimi funkcijami.

Omenjeno operacijo smo zaključili 14.9.2017.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. www.eu-skladi.si