Loading...

Pravilnik o zasebnosti

Izjava o varstvu osebnih podatkov
Upravitelj spoštuje vašo zasebnost in je zavezan, da pri zbiranju, hrambi in obdelavi osebnih podatkov ravna skrbno in v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov. Da bi lahko osebne podatke, ki ste nam jih zaupali, uporabljali, hranili in obdelovali za določene namene, potrebujemo vašo privolitev.

Kako varujemo vaše podatke?
Podatke, ki nam jih zaupate na kontaktnem obrazcu na spletni strani, potrebujemo, da vam lahko odgovorimo na vaše povpraševanje. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo in jih ne posredujemo tretjim osebam. Preden izberete potrditveno polje od vas potrebujemo izrecno privolitev, da se strinjate z našo politiko zasebnosti.
Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost računalnika in delujočega sistema, s katerim upravlja.

Katere osebne podatke obdelujemo?
Z izpolnitvijo in potrditvijo spletnega obrazca posredujete upravitelju naslednje kontaktne podatke:
– ime in priimek,
– naslov,
– datum rojstva,
– e-poštni naslov,
– telefonska številka,
– ostale osebne podatke, katere nam sami posredujete.

Čas hrambe osebnih podatkov
Osebni podatki se hranijo toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena (odgovori na zastavljena vprašanja, potrebe v kadrovanju). Podatke, ki so pridobljeni na podlagi privolitve, hranimo do preklica oz. največ 24 mesecev. V primeru, ko veljavna zakonodaja določa obvezne roke za hrambo osebnih podatkov, upravitelj izbriše osebne podatke po poteku z zakonom predpisanega obveznega roka.

Pravica dostopanja do informacij
Na lastno zahtevo lahko brezplačno prejmete informacije o tem, katere vaše osebne podatke hranimo.
Soglasje za obdelavo osebnih podatkov podate s tem, ko na spletni strani na spletnem obrazcu kliknete potrditveno polje. Svoje soglasje lahko kadarkoli umaknete, in sicer tako, da zahtevek pošljete na elektronski naslov upravitelja. V primeru umika soglasja, ne bomo več uporabljali vaših osebnih podatkov za obveščanje. Morebiten umik soglasja ne vpliva na zakonitost obdelave vaših osebnih podatkov v času, preden je bil umik podan.

Kadarkoli lahko zahtevate:
– popravek svojih osebnih podatkov s posredovanjem pisne zahteve na elektronski naslov upravitelja,
– trajen izbris osebnih podatkov, ki jih upravitelj hrani, s posredovanjem pisne zahteve na elektronski naslov upravitelja,
– vpogled v osebne podatke v elektronski obliki, ki jih upravitelj hrani, s posredovanjem pisne zahteve elektronski naslov upravitelja.

Uporaba piškotkov
Več o pravilniku o piškotkih si lahko preberete na spletni povezavi: www.varis-group.com/vec-o-piskotkih.

Uporaba storitve Google Analytics
To spletno mesto uporablja storitev Google Analytics, ki je storitev za spletno analitiko družbe Google Inc. (Google). Google Analytics uporablja tako imenovane piškotke, besedilne datoteke, ki se shranijo v vaš računalnik in omogočajo analizo vaše uporabe spletnega mesta. Informacije o vaši uporabi tega spletnega mesta (vključno z vašim naslovom IP), ki jih pridobi piškotek, se prenesejo na strežnik družbe Google v ZDA, kjer se shranijo.
Družba Google bo te informacije uporabila za analizo vaše uporabe spletnega mesta, za izdelavo poročil o aktivnostih spletnega mesta za upravljavce spletnega mesta in za opravljanje drugih storitev, ki so povezane z uporabo spletnega mesta in interneta. Po potrebi bo družba Google tovrstne informacije posredovala tretjim osebam, in sicer v zakonsko predpisanem obsegu oziroma če tretje osebe tovrstne podatke obdelujejo po naročilu družbe Google. Družba Google ne bo v nobenem primeru združevala vašega naslova IP z drugimi podatki družbe Google. Namestitev piškotkov lahko onemogočite z ustrezno nastavitvijo programske opreme svojega brskalnika ali spreminjanjem nastavitev uporabe piškotkov, vendar vas moramo pri tem opozoriti, da v tem primeru morda ne boste mogli uporabljati vseh funkcij tega spletnega mesta v polnem obsegu. Z uporabo tega spletnega mesta izjavljate, da se strinjate, da družba Google obdeluje o vas zbrane podatke na način, kot je bil predhodno opisan, in za zgoraj naveden namen.
Naše spletno mesto uporablja funkcijo anonimizacije, ki jo zagotavlja storitev Google Analytics. V tem okviru se naslovi IP shranjujejo in obdelujejo samo v skrajšani obliki, tako da jih ni mogoče povezati z identiteto določene osebe.

Upravitelj
VARIS Lendava d.o.o.,
Industrijska ulica 4B,
9220 Lendava
Slovenija
+(386) 2 577 65 00
E-pošta
Datum objave: 24. 07. 2020